Home

Светла Банкова ПсихотерапевтПроблеми, Проблемчета, Проблемища…

Кой ли ги няма? И кой ли няма психологически и емоционални проблеми за разрешаване изобщо? Психотерапията и психологическите консултации могат да помогнат при следните ситуации:

➡ Не обичате работата си, но не виждате друг изход. Или – обичате я, но не ви носи достатъчно доходи или пък нещо друго не ви удовлетворява…..

 ➡ Партньорът в живота ви не е това, което искате да бъде, но не смеете или не искате да го напуснете (а и невинаги е необходимо), но не знаете и какво да направите…..

 ➡ Партньорът в бизнеса ви/колегите ви не правят това, което би трябвало да правят, и ви карат да се чувствате зле. Кариерата ви боксува и се чувствате неудовлетворени…..

 ➡ Изтощени сте и изнервени от прекалено многото работа, но не смеете или не знаете какво да оставите, за да се почувствате по–добре……

Не можете да се справите със стреса, чувствате се непрекъснато напрегнати и „на педала”. Всички искат всичко от вас и вие нито можете да откажете, нито знаете как…..

 ➡ Чувствате се самотни и не можете да намерите човек, с когото да направите „двойка” или „партньорство”.  Чувствате се необичани, зле и ненужни (понякога само!)…..

 ➡ Връзката ви с партньора се е изчерпала до краен предел и той/тя се е превърнал/а в един от мебелите в къщата….

 ➡ На периоди ви обзема безумно безразличие към това, което се случва в живота ви….. Даже ви се струва, че нямате такъв…

 ➡ Вече нямате никакви мечти и не ви е много ясно за какво живеете. Не можете да планирате по-далеч от утре вечер, нямате мечти или планове за бъдещето…..

 ➡ Липса на развлечения и тотална скука. Непрекъснати финансови проблеми без развитие. Проблеми с приятели или изобщо нямате приятели…..

 ➡ Имате достатъчно пари, но те не ви правят щастливи……

 ➡ Списъкът на горепосочените проблеми, разбира се, не е изчерпателен, те могат да бъдат в безкрайно различни комбинации. Тези са само някои от нещата, които чувам от клиентите си… Но това, което ги обединява е, че те са проблеми от ЕЖЕДНЕВИЕТО, които ни тормозят постоянно и съсипват качеството ни на живот.

ТОВА МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ!

 ➡ Life Coaching: Предмет на Life Coaching са екзистенциални, общочовешки и всекидневни проблеми, проблеми в семейството, с кариерата, с партньора, чувствате се зле, необичани, стресирани или просто нещастни, понякога без видима причина. Прочетете повече тук:

 ➡ Психотерапия и психологически консултации: Проблеми, обект на психотерапията: депресия, паническа атака, тревожно разстройство, хранителни разстройства, сексуални разстройства, различни фобии, личностнови разстройства, обсесивно-компулсивно разстройство, биполярно разстройство и др…. Прочетете повече тук:

 ➡ Психосоматика – Болестите на тялото са първо болести на душата. Емоции и чувства, заровени живи, никога не умират – те се манифестират на физическо ниво под формата на хронични или автоимунни заболявания. Непреработени чувства и емоции като гняв, тревожност, безпокойство, огорченост, негативност, отчаяние, непрощаване, разочарование, обида, страх, тъга и нещастие могат да лежат в основата на всяко едно физическо заболяване. За това болестите на тялото трябва да се лекуват заедно с душата. Прочете повече тук:

Българският Портал и Регистър за Психолози, Психиатри и Психотерапевти

Българският Портал и Регистър за Психолози, Психиатри и Психотерапевти

Психология и психологически консултации
Психологически проблеми и тяхното разрешаване
Психология
Психологически проблеми и тяхното разрешаване
Description
Всеки човек има някакви проблеми, кой по-малки, кой по-големи. Но те могат лесно да бъдат разрешени, ако поискате и имате желание. Това може да стане с помощта на психологията и психотерапията.
Светла Банкова

Хормони на щастието

Хормони на щастието и… как да си ги набавим сами? Химия и хормони …

Как да се справим с постоянната тревожност?

Постоянна тревожност (“генерализирана тревожност”). Методи  за справяне …

Порно и еректилна дисфункция

Психосоматика на секса. Порно и еректилна дисфункция (Porn induced erectile …